– Departarea de casa iti contureaza imaginea. Grupul mi-a lipsit foarte mult. Cand esti departe iti lipsesc lucrurile serioase si glumele care in grup se impletesc tare bine.

Felix

Ciprian

Pentru mine acest grup înseamnă o apropiere adevărată de Dumnezeu şi abia acum simt prezenţa lui Dumnezeu cu adevărat.
Avându-l pe fratele meu ca model am vrut să-l urmez mergând la biserica botezându-mă în apă şi citind biblia, dar toate acestea nu mi L-au arătat pe Dumnezeu … Realitatea prezenţei Lui simţind-o când m-am rugat pentru soţia mea iar Domnul mi-a răspuns imediat.
Acum ştiu că Dumnezeu răspunde şi nu este simplă istorie

 

În seara zilei de 27 Martie Ciprian a sunat anuntand ca Felicia este in spital in coma avand o criza, si solicitand rugaciune. Timp de 10 minute telefoanele au sunat anuntand toti membrii grupului pentru rugaciune.
Fiecare unde ne aflam am plecat capul in jos ridicand cuvinte de rugaciune spre cer pentru sora noastra.
Dumnezeu a raspuns repede pentru ca la mai putin de 5 minute telefonul a sunat din nou si Ciprian ne-a anuntat rezolvarea problemei si chiar am putut vorbi cu Felicia.
Am fost intariti de Domnul care si de data aceasta ne-a unit in rugaciune si a dat biruinta.

Cipri

0 thoughts on “Felicia si Ciprian Crut”

  1. Domnul sa va binecuvinteze!! cand am citit cele scrise mai sus, m-am emotionat ffff tare, reamintindu-mi acele momente… momente in care Domnul si-a aratat slava! Imi e tare dor de voi..de tot grupul!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *