Un copil al lumii

CAUTA sa ramai calm in plin zbucium si valtoare; gandeste-te ca pacea se cucereste in liniste.Pastreaza bune relatii cu cei din jur fara a-ti face insa nici un rau.

SPUNE ADEVARUL calm si clar si asculta-l pe celalalt. Fiecare are povestea lui de spus.

IARTA-I pe cei zgomotosi si agresivi; ei iti impovareaza sufletul. De cate ori te compari cu semenii sar putea sa fii sau prea orgolios,sau dezamagit, caci intotdeauna se vor afla oameni si mai buni si mai rai decat tine.

CAUTA sa te bucuri cat mai mult ,atat de ceea ce realizezi, cat si de planurile tale. Ramai intotdeauna preocupat de munca ta; oricat de neansemnata ar fi, ea ramane avutul tau in scurgerea schimbatoare a timpului.
Fii prudent in contacte , caci lumea e plina de inselaciune.

NU TE LASA ORBIT DE VIRTUTE; multi oameni sunt insufletiti de inalte idealuri. Curajul se afla pretutindeni.
FII TU INSATI .Nu trebuie sa te prefaci ca esti binevoitoar,dar nici sa fii cinic in fata iubirii.Langa orice uscaciune creste si iarba verde.

CAUTA sa-ti impui o disciplina sanatoasa, dar fii dragut cu tine insati.

ESTI UN COPIL AL LUMII LA FEL CA POMII SAU STELELE ESTE DREPTUL TAU SA TE AFLI IN LUME, IAR LUMEA ISI URMEAZA NEINTRERUPT CURSUL SI ASA E BINE SA FIE.

TRAIESTE IN PACE CU DOMNUL TAU asa cum il stii ca EL doreste; Pastreaza-ti sufletul senin intr-o lume zbuciumata de intuneric, cu false valori si vise spulberate. Si totusi o lume frumoasa…
Fii doar prudent.
CAUTA-TI FERICIREA

sursa: Inscriptie pe zidul unei vechi biserici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.