Pregatiri pentru Craciun


Vine din nou, cu fulgi mari de zapada, cu colinde frumoase si mancare multa in case!

In caminul prietenilor nostri varsnici sarbatoarea ii face sa doreasca mai mult ca de obicei prezenta cantecelor si atmosferei de sarbatoare.

Anul trecut alaturi de noi s-au alaturat si alti tineri si colindul a venit din aproape 100 de voci. Au fost incantati batranii dar nu am avut posibilitatea sa stam prea mult la povesti cu ei. (era prea multa aglomeratie).

Acum dorim sa mergem mai putini, cam tot atatia cat mergem de obicei 15-20, pentru a putea sa fim familia lor in acea seara.

Dorim sa oferim un craciun altfel pentru ei. Un craciun in care darul nostru sa fie o inima deschisa si un timp in care sa ascultam povestile vechi de o viata a batranilor.

Am auzit de alti tineri care vor vizita batranii si in alte zile decat cea de craciun ! Ma bucur sa aud lucrul acesta, astfel ca in fiecare zi cineva va fi aproape alungand apasarea singuratatii.

E timpul sa facem liste cu cei singuri, amintindu-ne de ei si nu ramane decat sa donam o ora din timpul nostru (oricum timpul se scurge si nu il putem pastra)  pentru a alunga norii singuratatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.