Seara acesta grupurile reunite Maini Deschise, Misiune Filadelfia si Grupul de la Mansarda am fuzionat intr-o intalnire comuna in care am avut ca invitat pe Daniel si Simona Piu.

 

Simona ne-a vorbit despre modul in care au simtit chemarea si Dumnezeu a lucrat spre a lua decizia de a vesti Evanghelia musulmanilor din Afganistan, tara in care vor pleca imediat dupa sarbatoarea pastelui

 

 

Daniel ne-a vorbit despre provocarea pe care Dumnezeu a lansat-o lui dar si noua. El si familia sa vor merge sa vesteasca Cuvantul lui Dumnezeu iar aceasta va insemna intrarea lor intr-un razboi de natura spirituala. Pentru a castiga un asemenea razboi va fi nevoie de o armata inarmata care sa stea in spatele sau. Provocarea a fost ca acea armata sa fim noi. In fiecare zi din saptamana vor fi persoane care ii vor sustine in rugaciune pentru ca Dumnezeu sa ii protejeze si sa le dea putere.

 

 

Am intins mainile catre ei

si ne-am rugat pentru ca protectia Lui Dumnezeu sa fie peste ei, si pentru ca copilul lor Timotei care se aflat bolnav acasa sa se intareasca pana la momentul plecarii

Fie ca Isus Hristos Domnul nostru sa ii pazeasca si sa le putere atunci cand sageti de foc din tolba celui rau vor cadea peste ei, fie ca rugaciunile noastre sa nu se imputineze odata cu trecerea vremii iar gloria Lui Dumnezeu sa creasca prin vestirea lor.

Dumnezeu sa va binecuvinteze Daniel, Simona si Timotei

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *