0 răspunsuri la „Cine mai poate vindeca Romania ?”

 1. Sf. Ap. Pavel se considera”cel dintai intre pacatosi”. Daca cităm de mai sus:”Cine mai poate vindeca Romania? Noi, credinciosii tamaduiti. “, atunci voi va faceti mai mari ca Sf. Pavel. Cred ca mandria este o boala sufleteasca grava care l-a auncat din cer chiar pe Lucifer si cei ce il urmeaza nu vor avea o soarta mai buna. In iad nu vor fi numai desfranatii, inchinatorii la idoli, adulterii, malahienii, sodomitii, furii, lacomii, betivii, batjocoritorii,rapitorii, adica aceste pacate grosiere, trupesti, ci asa cum sufletul este mai important decat trupul, asa si pacatele sufletesti sunt mai grave decat cele trupesti. Pacatele sufletesti sunt: mandria, viclenia, slava desarta, judecarea aproapelui, etc.
  Orice om ce se considera tamaduit sufleteste si mantuit inainte de moarte se afla in cea mai mare inselare!
  Daca vrea cineva sa salveze ceva sau pe cineva, “sa-si vada barna din ochiul său si nu paiul din ochiul fratelui sau”, sa caute tamaduirea in Biserica lui Hristos si nu aiurea. Sloganuri de astea:“Cine mai poate vindeca Romania ?”, miros a campanie electorala mincinoasa, sa-mi fie cu iertare.
  Si inca ceva. Daca vreti sa salvati Romania, poate vara urmatoare veti vrea sa salvati lumea intreaga. Sau poate sunteti mai presus decat Insusi Hristos?Cred ca aceasta “rugaciune” pe stadion este un circ grotesc, o forma de prozelitism evidenta, care n-are nici o legatura cu smerenia Mantuitorului. Seamană mai degraba cu rugaciunea fariseilor facuta pe la colturile strazilor. “Adevaratii inchinatori se vor inchina Tatălui in duh si in adevar”(In.4,23)”ei, de care lumea nu era vrednica, au ratacit in pustii, si in munti, si in pesteri, si in crapaturile pamantului”(Evrei11,38).
  Rugaciunea pustnicilor tine lumea, nu multimile cimpoaielor si a chitarilor, a surlelor si a tobelor. “Ilie era un om cu slabiciuni asemenea noua, dar cu rugaciune s-a rugat ca sa nu ploua, si nu a plouat trei ani si sase luni. Şi iarasi s-a rugat, si cerul a dat ploaie si pamantul a odraslit roada sa.”(Iacov5,17-18) Un singur om. Un sfant. Un pustnic.
  Sa va dea Dumnezeu smerenie ca sa puteti scoate viclesugurile din inimile voastre!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.